Tampereen Teknillinen Yliopisto - 16.2.2008

Tracon

Japan Pop -lehti

Bard & Jester

Mirri Music

Genrewear

Urumi

Fantasiapelit

ippai

Sotataito

Saatoyhteiso B2 ry

Yleistä

Mikä Tracon on?

Tracon on Tampereella pidettävä yleisötapahtuma japanilaisen animaation (anime) ja sarjakuvan (manga) sekä roolipelien harrastajille. Traconin kävijöiden ikäjakauma on erittäin laaja, mutta valtaosa kävijöistä osuu 10-25 vuoden ikähaarukkaan.

Lisätietoja nuorten kävijöiden vanhemmille on erillisellä sivulla.

Aika

Lauantaina, 16.2.2008, kello 10-20.
Ovet avautuvat lipunmyyntialueelle noin klo 9.45.

Historia

Tracon on järjestetty kahdesti aiemmin, vuonna 2005 ja vuonna 2006. Ensimmäisessä Traconissa lippuja myytiin 1 079 ja toisessa 1 813 kappaletta.

Joukkoliikenne

Traconiin pääsee busseilla linjoilla 13 (Ikurista Keskustorin kautta Hermiaan, jää pois TTY:n pysäkillä), 20 (Keskustorilta Hikivuoreen, jää pois Ahvenisjärven pysäkillä) ja 30 (Keskustorilta Etelä-Hervantaan, jää pois Ahvenisjärven pysäkillä). Linjat 6, 39 ja 65 eivät liikennöi lauantaisin.

Linja-autojen kuljettajat ovat palveluhaluisia ja avuliaita, eli jos et tahdo muuten tietää mihin olet menossa, voit pyytää heitä kertomaan koska olet pysäkillä, joka on Teknillisen Yliopiston Tietotaloa lähimpänä.

Järjestyssäännöt

Tapahtumapaikalla noudetataan Suomen lakeja. Tuli- ja teräaseiden ja asejäljitelmien tuonti tapahtumaan on kielletty. Puvuissa ei saa olla teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita. Päihteiden käyttö on kielletty. Kaupallinen toiminta on kielletty ilman ennakkolupaa. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova paikalta. Katso myös lisätietoja cosplay-pukuilijoille.

Liikuntaesteiset

Kaikkiin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Liikuntaesteiset voivat käyttää Tietotalon pääsisäänkäyntiä.

Otto

Käteisautomaatti löytyy tapahtumapaikalta.

Paikka

Tracon järjestetään Hervannassa, Tampereen teknillisen yliopiston (TTY:n) Tieto- ja Sähkötaloissa. Tietotalon osoite on Korkeakoulunkatu 1 ja Sähkötalon vastaavasti Korkeakoulunkatu 3.
Näin löydät TTY:lle:
Tampereen ympäristön kartta - Hervannan kartta - TTY:n kartta - Eniron kartta - Google Maps -kartta.

Sisäänkäynnit

Pääsisäänkäynti on Sähkötalossa. Ohjelmanjärjestäjien, median edustajien, cosplay-kisojen hyväksyttyjenosallistujien, isoja proppeja mukanaan kantavien muiden cosplay-pukuilijoiden sekä liikuntaesteisten tulisi käyttää Tietotalon sisäänkäyntejä. Sisäänkäynnit on merkitty ulkokyltein.

Pysäköinti ja vinkkejä autoilijoille

TTY:n alueella on satoja ilmaisia pysäköintipaikkoja, myös pysäköintitalossa. Osa paikoista on kuitenkin varattu, ja asiaa koskevat liikennemerkit ja kyltit on syytä huomioida. Suosittelemme pysäköintiä maksuttomassa pysäköintitalossa, joka on merkattu TRACON P -ulkokyltillä. Pysäköintitaloon käännytään Korkeakoulunkadulta.

Ajo-ohjeet saa kätevimmin ym. Eniron tai Google Maps:n linkeistä.

Vinkki: Esim. Turusta tai Helsingistä moottoritietä 3/E12 tulevien ei kannata ajaa Tampereen keskustaan asti, vaan kääntyä liittymästä 38 tielle 309. Sitä kautta pääsee hyvin nopeasti suoraan Teknilliselle Yliopistolle. Ainakin Google Maps -reittiopas osaa suositella tätä reittiä.

Pääsymaksu

2 euroa.

Ruoka

Tieto- ja sähkötalojen kahvilat ja ravintola ovat avoinna conin ajan. Välittömässä läheisyydessä on Kauppakeskus Duo, josta löytyy ravintolapalveluita sekä ruokakauppoja.

Vaatesäilytys

Ilmainen vaatesäilytys löytyy lipunmyyntipisteiden viereltä, Sähkötalon 1. kerroksesta.

 


Tracon ry 2007-