Tampereen Teknillinen Yliopisto - 16.2.2008

Tracon

Japan Pop -lehti

Bard & Jester

Mirri Music

Genrewear

Urumi

Fantasiapelit

ippai

Sotataito

Saatoyhteiso B2 ry

Taidekuja

Taidekuja on paikka kaikentasoisille taiteilijoille myydä omia tuotoksiaan. Niitä voi myydä sekä originaaleina että printteinä. Myydä voi myös muita omia tuotteitaan. Myyjä hinnoittelee itse tuotteensa, tuo ne paikalle, pitää niistä ja myyntipaikastaan huolen. Myyjä on vastuussa oman pöytänsä myytävistä!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä ennakkoon sähköpostitse ja se on sitova. Viiden euron (5 €) pöytävaraus maksetaan tapahtumapaikalla taidekujan vetäjälle.

Ilmoittautuessasi ilmoitat nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollisen www-sivusi osoitteen taidekujan vetäjällä Janita Levaselle osoitteeseen taidekuja ät tracon piste fi.

Pöydän voit hankkia yhdessä kaverisi/kavereidesi kanssa. Valitkaa joukostanne yksi vastuuhenkilö, joka tekee ilmoittautumisen ja suorittaa maksun tapahtumapaikalla. Muistathan ilmoittautuessa ilmoittaa tiedot myös muista pöydän myyjistä.

Vastuu ja muita käytännön asioita

Vastuu tuotteista on ensisijaisesti niiden tekijällä. Myyjä vastaa pöydässään myytävistä tuotteista.

Fanartin myyminen on sallittua. Muiden tekemistä töistä tehtyjen suorien kopioiden myyminen on kiellettyä. Oma kädenjälki näkyviin!

Aikuisille suunnatun tai muuten rohkeamman materiaalin myynti on sallittua, mutta töiden tulisi olla selkeästi eroteltuina muista ja näkymättömissä vaikkapa kansiossa. Alle 18-vuotiaat eivät saa myydä eivätkä ostaa aikuisille suunnattua materiaalia.

Myytävien printtien tulisi olla mahdollisimman hyvälaatuisia. Hankithan printtisi painotuoteyritykseltä tai tulosta tarpeeksi laadukkaalla tulostimella valokuvapaperille.

Muista ottaa mukaan kynä ja paperia (paikanpäällä tilattuihin töihin), maksukuitti maksetusta pöydästä ja vähintäänkin tarpeeksi vaihtorahaa!

Aikataulu ja pöytien määrä

Taidekujaa varten on varattu 30 pöytää, jotka myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Taidekuja on auki yleisölle klo 11-19 ja taidekujan myyjien tulisi ilmoittautua paikalle klo 10.45 mennessä. Kunhan tilatiedot varmistuvat, ilmoitamme näillä sivuilla vielä luokan, missä taidekuja pidetään.

Kysymyksiä ja ilmoittautumisia voi lähettää osoitteeseen taidekuja ät tracon piste fi.

 


Tracon ry 2007-